SUSŢINĂTORI
Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program.   Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii să le urmeze exemplul.   Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă.   Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

Fundaţia Comunitară Prahova contribuie la creşterea calităţii vieţii locuitorilor din judeţul Prahova prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative de dezvoltare locală. Suntem caracterizaţi de transparenţă şi profesionalism şi ne propunem un impact pe termen lung în comunitate.

Unim cauzele care contează cu oamenii cărora le pasă!
Mobilizăm resurse din comunitate şi le distribuim către iniţiative de dezvoltare comunitară.

 

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.
Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

www.rafonline.org

Federaţia “Fundaţiile Comunitare din România” (F.F.C.R.) are rolul de a reprezenta și a susține toți membrii săi pentru schimbare socială. F.F.C.R. asigură mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților în sprijinul fundațiilor partenere.

www.ffcr.ro

 

Colen Impex S.R.L este o companie infiintata in anul 2002 care activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale . De la infiintare si pana in prezent, societatea a reusit sa se dezvolte in permanenta, ajungand o societate apreciata in domeniul constructiilor atat pe raza judetului Prahova, cat si la nivel national.

 

Viziune: Suntem întotdeauna prima alegere a partenerilor noștri – o poziție câștigată în timp, consolidată zilnic și care ne aduce tot mai aproape de viziunea noastră: să fim prezenți în fiecare casă din România cu cel puțin un produs distribuit de noi.

Misiune: Misiunea noastră este să oferim cele mai performante servicii integrate de distribuție și logistică, prin vânzarea de produse și servicii complementare. Astfel, asigurăm o dezvoltare sustenabilă – a noastră și a partenerilor pe care îi avem în industriile bunurilor de larg consum și de folosință îndelungată.

Promisiune: Cu fiecare nou proiect, dorința de a ne autodepăși ne ajută să evoluăm atât la nivel de companie, cât și în raport cu partenerii.

www.aquila.ro

Rombeer Crîngașu S.R.L. deține în prezent 14 stații de carburanți din județele Dâmbovița și Prahova, prin intermediul cărora comercializează angro și cu amănuntul carburanți auto, produse alimentare sau auto și desfășoară activități de spălătorie auto.

www.rbcgas.ro

Ne intemeiem succesul pe eforturile unei echipe multidisciplinare in domeniul constructiilor, specialistii nostri demonstrand atat expertiza si know-how- ul specifice, cat si entuziasmul finalizarii cu succes a unor obiective de investitii sonore in Bucuresti.

Am raspuns astfel provocarilor complexe oferite de piata investitiilor imobiliare, activitatea noastra incluzand atat proiecte ce au presupus reconditionarea unor monumente istorice prin reconversie functionala, consolidare si restaurare, in conditiile pastrarii valorii plastice si ambientale a cladirii, cat si proiecte care au avut ca tema principala implementarea conceptului de “verde” in rezidentialul de lux.

Am fost preocupati permanent de formarea profesionala si calificarea superioara a fortei de munca, aceasta orientare aducandu-ne satisfactia construirii unui colectiv cizelat si de experienta variata asigurata de fluxul de proiecte diverse, dar si de preocuparea permanenta de a aplica filozofia lucrului bine facut.

Nu in ultimul rand, expertiza si eforturile continue de perfectionare au fost potentate de stabilirea unor parteneriate puternice cu jucatori de top pe piata imobiliara din Romania, parteneriate pe care le onoram prin respectarea unor standarde de calitate superioare.

www.brittstructures.ro

Clinica stomatologică Ina Dent, situată în Ploiești, este dotată cuaparatură de ultimă generație, medici bine instruiți, personal calificat și este specializată în implanturi dentare, reabilitări orale, chirurgie dentoalveolară, endodonție, protetică dentară, estetică dentară și odontoterapie.

www.inadentploiesti.ro

Dezvoltat în jurul ziarului Observatorul Prahovean începând cu anul 2007, Grupul Observatorul Prahovean deține cinci titluri (www.observatorulph.ro – lider al presei online din Prahova, www.icars.ro – site pentru pasionații auto-moto, www.vacanta-ta.ro – site pentru cei care caută destinații de timp liber, www.recomandpe.ro site – pentru oameni, companii sau organizații care merită respectul comunității și www.observatorulbv.ro – site de știri din județul Brașov și împrejurimi.). Toate acestea contabilizează lunar un trafic cumulat de aproximativ 750.000 vizitatori unici, care generează aproximativ 5 milioane de afișări ale conținutului editorial.
Dau viață acestor proiecte un număr de 24 de reporteri, redactori, editori video, graficieni, specialiști IT și specialiști din domeniile economic și juridic.

 

www.observatorulph.ro

Înființată în 1991 de către farmaciști, Farmacia Farmex are ca principal scop furnizarea serviciilor farmaceutice de calitate tuturor pacienților. Duc mai departe tradiția farmaceutică prin laboratoarele de preparare, aflate in punctele de lucru. Prepară orice tip de rețetă și venim în ajutorul pacienților cu tratament individualizat, în funcție de specificitatea fiecăruia.

www.farmacia-farmex.ro

OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Sud-Estul Europei.
Compania este prezentă pe întregul lanț valoric din energie: de la sonde care produc gaze și țiței, la rafinarea și distribuția carburanților, furnizarea de gaze și producerea și furnizarea de electricitate. Furnizează energia necesară pentru o viață modernă de zi cu zi: carburanți pentru mobilitate, energie pentru iluminat și pentru încălzire.

www.omvpetrom.com

Ca brand a companiei Arge Com, Class Beton e prima opțiune pentru piața de construcții din Prahova. În ultimii trei ani pe piața betoanelor din județ și in proximitatea acestuia, sunt cel mai mare producator si distribuitor conform studiilor de piata, ceea ce îi ajută să ofere prețuri avantajoase tuturor categoriilor de clienți.

www.classbeton.ro

Cu o experiență de peste 20 de ani in domeniu, Expotehnica este numărul 1 pe piața din județul Prahova la vânzarea de echipamente nindustriale. Pe piața din România sunt printre cei mai mari distribuitori de scule electrice profesionale și utilaje de mică mecanizare pentru construcții, oferind servicii complete clienților.

www.expotehnica.ro

S.C. ARTSANI COM S.R.L. a fost înființată în martie 2002 și este, în acest moment, una din cele mai cunoscute societăți din Prahova, care activează în domeniul comercializării unei game foarte largi de produse ce cuprinde materiale sanitare, centrale termice, feronerie, electrice, metalo-chimice, gresie, faianță și materiale de construcții.

www.artsani.ro

Cu 4 magazine deschise in orasul Ploiesti BOCRIS este retailer de produse electronice si tehnica de calcul. Seriozitatea si inovatia sunt punctele noastre forte. Piata de retail impune noi idei, noi modalitati de a spori incantarea consumatorilor si noi modalitati de a comunica.

Succesul nostru este construit pe baza principiului nostru de avea grija de fiecare client ca de noi insine. De la inceput, cea mai importanta preocupare a fost grija pentru client si pentru a servi nevoilor acestuia, pentru a il ajuta sa inteleaga cum tehnologia il poate ajuta.

www.bocris.ro