SUSŢINĂTORI
Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibilă existența acestui program.   Suntem mândri să îi avem alături de noi și încurajăm alte companii să le urmeze exemplul.   Avem convingerea că o companie care se implică în proiecte de responsabilitate socială este o companie care arată maturitate și o privire progresistă și colaborativă.   Împreună contribuim la crearea unei comunități puternice.

Fundaţia Comunitară Prahova contribuie la creşterea calităţii vieţii locuitorilor din judeţul Prahova prin mobilizarea şi distribuirea de resurse pentru iniţiative de dezvoltare locală. Suntem caracterizaţi de transparenţă şi profesionalism şi ne propunem un impact pe termen lung în comunitate.

Unim cauzele care contează cu oamenii cărora le pasă!
Mobilizăm resurse din comunitate şi le distribuim către iniţiative de dezvoltare comunitară.

 

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.
Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

www.rafonline.org

Federaţia “Fundaţiile Comunitare din România” (F.F.C.R.) are rolul de a reprezenta și a susține toți membrii săi pentru schimbare socială. F.F.C.R. asigură mecanisme pentru atragerea de fonduri, comunicarea activității, generarea și diseminarea ideilor comunitare, monitorizarea și evaluarea activităților în sprijinul fundațiilor partenere.

www.ffcr.ro

 

OMV Petrom este cea mai mare companie integrată de ţiţei şi gaze din sud-estul Europei.

www.ompetrom.com

Firma BOCRIS cu sediul in Ploiesti a fost infiintata in anul 1994 si desfasoara o activitate de vanzari, servicii si consultanta in domeniul IT. In prezent sunt in plina dezvoltare si isi largesc in permanenta portofoliul de produse, furnizori dar si de clienti prin intermediul celor trei magazine de specialitate si a unui colectiv de 30 de persoane specializate.

www.bocris.ro

Prin magazinul Artsani, visul caminului ideal devine realitate. Artsani va propune calitatea la preturi imbatabile oferindu-va servicii la standard ISO si o gama variata de articole pentru amenajari interioare si exterioare cat si materiale de constructii. De 12 ani pe piata ploiesteana, Artsani a facut o traditie din oferirea celor mai bune produse clientilor sai la preturi competitive si, tot de atunci, gama de produse propuse este in continua diversificare venind astfel in sprijinul clientilor prin economisirea de timp si bani.

www.artsani.ro