Cei 5 pitici si lumea robotilor
May 3, 2020

Cei 5 pitici si lumea robotilor

Au fost odata ca niciodata doi pitici ce traiau intr-un regat izolat pe nume “Urlati”. Cei doi pitici se numeau Edi si Ionut. La sfarsitul orei de “fizica pentru pitici” regina piticilor, doamna David le-a propus sa ia parte, impreuna cu alti trei pitici la un proiect finantat de Stiintescu. Celor doi pitici le era greu sa o refuze pe regina piticilor.

Peste trei zile si trei nopti a avut loc prima intalnire a celor cinci pitici si a printesei pitic, doamna Chirita.

In timp, piticii anxiosi si nepriceputi au invatat sa colaboreze si sa cladeasca roboti de toata splendoarea. Au ras, s-au jucat, au invatat…

Tot regatul s-a minunat de creatiile celor cinci pitici, creatii care au fost duse in fata celor mai mari imparati de peste sapte mari si sapte tari, unde au castigat aproape sapte premii.

Piticii au reusit sa aduca regatul tot mai aproape de celelalte regate. Au adus schimbarea in regatul izolat de la marginea lumii.

Din pacate, pentru unul dintre pitici calatoria s-a terminat mai devreme din cauza ca el se pregatea sa ajunga un mare tamaduitor. Acest pitic este azi in fata voastra si v-a povestit faptele celor mai viteji pitici.

Poveste scrisă de către elevii Liceul Teoretic “Brancoveanu Voda” Urlati