Aplică la Științescu 2.0!
January 14, 2020

Fundatia Comunitara Prahova ofera 100.000 lei pentru proiecte in domeniul stiinta, tehnica, inginerie, artă si matematica (STEAM).

Fundația Comunitară Prahova lansează cea de-a doua ediție a Fondului Științescu, fond prin care se pot obține finanțări nerambursabile pentru activități ce fac științele atractive pentru copii. 

Valoarea totală a fondurilor acordate prin program pentru proiecte desfășurate în județul Prahova de 100.000 lei, împărțiți astfel: pentru proiecte desfășurate în Blejoi: 46.000 lei și 54.000 lei pentru proiecte desfășurate în celelalte comunități ale județului.

Cum aplici?
Găsești pe site-ul www.prahova.stiintescu.ro calendarul programului, ghidul aplicantului, formularul de înscriere și formularul de buget. Toate documentele completate vor fi trimise până la data de 16 februarie 2020 pe adresa bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro.

Programul este susținut de Romanian-American Foundation și în alte zone din țară: București, Sibiu, Iași, Cluj, Brașov, Bacău, Țara Făgărașului, Oradea, Mureș, Odorheiu Secuiesc și Galați, prin competiții similare de proiecte, desfășurate de fundațiile comunitare locale.

Fondul Științescu este implementat în județul Prahova de Fundația Comunitară Prahova, în parteneriat cu Romanian-American Foundation și Federatia Fundatiilor Comunitare din Romania, cu sprijinul Ina Dent, Expotehnica, Farmacia Farmex, Evo GPS, Colen Impex și Class Beton.